Share on linkedin

UKRAINA – fundacyjni wolontariusze przygotowują dary dla osób poszkodowanych w trakcie trwającej wojny

Kochani! Dzięki wsparciu naszych wspaniałych Darczyńców, nasza fundacja dołącza do pomocy dla mieszkańców Ukrainy. Przygotowujemy i kompletujemy paczkę z takimi artykułami jak: koce, materace, ręczniki, koce termiczne, środki pielęgnacyjne i higieniczne i inne rzeczy najbardziej teraz potrzebne rodzinom z Ukrainy. 🇺🇦

Jeżeli macie chęć zaangażować się w tę pomoc, to bardzo prosimy o wpłatę na nasze konto: Alior Bank S.A. 44 2490 0005 0000 4530 3745 3706 z dopiskiem UKRAINA – zakupimy potrzebne artykuły i przekażemy potrzebującym.
Za każde okazane wsparcie dziękujemy z całego serca! ❤

#SolidarnizUkrainą #fundacjaauxilium

Dostępność: Na grafice przedstawione jest niebiesko-żółte serce w wersji trójwymiarowej, w barwach symbolizującej kolor flagi Ukrainy. W środkowej części serca białym fontem napisano tekst #SolidarnizUkrainą.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.