UKRAINA – fundacyjni wolontariusze przygotowują dary dla osób poszkodowanych w trakcie trwającej wojny

Kochani! Dzięki wsparciu naszych wspaniałych Darczyńców, nasza fundacja dołącza do pomocy dla mieszkańców Ukrainy. Przygotowujemy i kompletujemy paczkę z takimi artykułami jak: koce, materace, ręczniki, koce termiczne, środki pielęgnacyjne i higieniczne i inne rzeczy najbardziej teraz potrzebne rodzinom z Ukrainy. 🇺🇦

Jeżeli macie chęć zaangażować się w tę pomoc, to bardzo prosimy o wpłatę na nasze konto: Alior Bank S.A. 44 2490 0005 0000 4530 3745 3706 z dopiskiem UKRAINA – zakupimy potrzebne artykuły i przekażemy potrzebującym.
Za każde okazane wsparcie dziękujemy z całego serca! ❤

#SolidarnizUkrainą #fundacjaauxilium

Dostępność: Na grafice przedstawione jest niebiesko-żółte serce w wersji trójwymiarowej, w barwach symbolizującej kolor flagi Ukrainy. W środkowej części serca białym fontem napisano tekst #SolidarnizUkrainą.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •