Mikołajkowe spotkanie w Muzeum Motyli

Kochani – grudzień miesiącem samych radosnych wydarzeń!

Dla nas w Fundacji AUXILIUM to czas wielu działań. Mamy pełne ręce roboty, ponieważ zgłosiliśmy się na ochotnika by pomóc Mikołajowi
🎅🏻 w jego pracy.

O naszych działaniach i ich efektach będziemy informować na bieżąco. Tym razem zapraszamy Was na niedzielne spotkanie w Muzeum Motyli. Dowiecie się tam wielu ciekawych rzeczy o tych barwnych cudach i zobaczcie nowe okazy.
🦋

Z dobrego źródła wiemy, że na zapisane na wydarzenie osoby czekają tam słodycze i drobne upominki.
😲
Spiesz się! Liczba miejsc ograniczona! https://tiny.pl/wftkw

Dostępność: na biało-szary mroźnym tle umieszczone są informacje o mikołajkowym spotkaniu w Motyli. Po lewej stronie grafiki umieszczono rysunek komina, do którego wchodzi św. Mikołaj, jego nogi ubrane w czerwone spodnie i czarne buty wystają z komina. Wokół komuna fruwają różnokolorowe motyle. W prawej części umieszczono informacje organizacyjne na temat spotkania. poniżej tekstu umieszczono logo fundacji Auxilium i Muzeum Motyli Arthropoda. Całość grafiki zachowana jest w radosnym klimacie.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.