1,5 % za rok 2022 – prośba o wsparcie KRS 0000410419

Kochani!

Jak co roku prosimy Was o wsparcie działań statutowych fundacji Auxilium, kierowanych do naszych Podopiecznych. Ostatnie lata są dla nas trudne.

To lata, w których wielu z nas napotkało problemy finansowe, dotknęły nas ograniczenia powodujące konieczność odwołania działań, które na stałe wpisały się do naszego kalendarza. Ceny usług i artykułów codziennych szaleją, a potrzeby naszych Podopiecznych rosną.

Bardzo prosimy o 1,5 % podatku za rok 2022. Nie kosztuje to Państwa ani złotówki, te zeznania podatkowe i tak trzeba będzie przygotować i złożyć w Urzędzie. Prosimy byście Państwo przekazali swój 1,5 % na rzecz Podopiecznych naszej fundacji.

Prosimy o wsparcie naszych Podopiecznych, bo mimo trudności, oni dzielnie walczyli o sprawność, gdy tylko była taka możliwość uczestniczyli w turnusach rehabilitacyjnych, regularnie ćwiczyli z rehabilitantami, logopedami. Ich walka była w tym szczególnym czasie jeszcze trudniejsza niż zwykle. Trudniejsza, bo mierzona miarą wzrastających bardzo dynamicznie cen.

Imponuje nam ta walka, determinacja i mamy nadzieję, że zechcecie ją wspierać i w tym roku! DZIĘKUJEMY za każdą złotówkę!!! ❤️

Nasz KRS: 0000410419

Udostępnijcie ten post, powiedzcie o nas rodzinie, przyjaciołom, znajomym. Przekażcie im nasz KRS. Od naszego wspólnego zaangażowania zależy, na jak długo pozyskane w przyszłym roku środki wystarczą na opłacenie leczenia i rehabilitacji naszych Podopiecznych.

DZIĘKUJEMY!

KRS 0000410419

Dostępność: Na grafice na białym tle umieszczono tekst zapisany czerwonym oraz granatowym fontem z prośbą o podarowanie 1,5%, numerem KRS fundacji, logotypem fundacji oraz podziękowaniem. Obok numeru KRS zapisanego granatowym fontem umieszczono prowadzące do niego strzałki w kolorze czerwonym.

Wesołych Świąt!

Życzymy Wam radosnych i spokojnych Świąt w gronie Najbliższych, pełnych miłości, radości oraz ciepłej rodzinnej atmosfery. Niech zbliżający się Nowy Rok przyniesie wiele radosnych chwil, realizację planów i spełnienie wszystkich