Najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet!

Drogie Panie – pragniemy Wam złożyć życzenia płynące z głębi naszych serc!
Pogody ducha, spełnienia pragnień, tylko cudownych chwil, ogromu ciepła i miłości – aby każdy kolejny dzień był dla Was wyjątkowym świętem!

Dostępność: na białym tle o fakturze drewna w prawej części grafiki leżą tulipany w w ciemnoróżowym i fuksjowym kolorze. W centralnej części grafiki fontem w kolorze fuksjowym napisany jest tekst: „Wszystkiego najpiękniejszego z okazji Dnia Kobiet życzy”, a poniżej życzeń umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •