OdLOTTOwa jazda – zapraszamy!

Dla wszystkich miłośników rowerowych wycieczek – dla czego by nie wykorzystać swojej energii i nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?

Fundacja pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM zakwalifikowała się do II etapu konkursu, w którym może wygrać dotację, na realizację projektu Aktywność́ fizyczna OD-NOWA, bocheńskie treningi po pandemii.”  Projekt obejmuje spotkania z fizjoterapeutą, psychologiem, lekarzem i dietetykiem a także bloki treningowe: biegowe, rowerowe, jogę, gimnastykę a także zajęcia na basenie i siłowni. Łącznie projekt obejmuje 48 treningów (każdy dla grupy liczącej od kilku do kilkunastu osób) oraz 8 godzin spotkań z ekspertami w dziedzinie zdrowia po pandemii dla wszystkich chętnych osób.

Jednak by zgarnąć pieniądze na realizację grantu, od dnia 18.06.2021 do dnia 31.08.2021 należy:

1. Pobrać aplikację Activy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activy lub https://itunes.apple.com/us/app/activy/id1273195093?ls=1
  2. Zarejestrować się
  3. Wybrać „odLOTTOwa jazda” z listy i dołączyć
  4. Wybrać Zespół z listy i rozpocząć gromadzenie dla niego kilometrów ((będzie nam miło, jeżeli wybierzesz Fundację Auxilium).

STARTUJEMY!!! Możesz zacząć już teraz! Termin gromadzenia kilometrów upływa 31.08.2021 r.

Termin gromadzenia kilometrów upływa 31.08.2021 r.

Prawda, że proste? Zapraszamy! Jeśli uda się nam wspólnie wygrać, otrzymamy dotację na realizację projektu dla wszystkich osób, które będą chciały aktywnie spędzać czas.

Zapraszamy do zabawy i prosimy o udostępnianie, im nas będzie więcej, tym cel będzie bliżej!

Regulamin aplikacji i udziału: https://activyv3production.blob.core.windows.net/public/Regulamin-Aplikacji-w-konkursie-OdLOTTOwa-jazda.pdf

Patron medialny: Bochnianin.pl

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.