ASICS DAY dla Fundacji Auxilium – 24.10.21. – zapraszamy!

Przed nami kolejne wydarzenie biegowe – 24 października spotykamy się na stadionie przy okazji sztafety „ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM”.

Startujemy o godz. 13. Wszystkich biegaczy zapraszamy do udziału w tej charytatywnej sztafecie.

Zapisy odbywają się poprzez wpłatę darowizny na rzecz fundacji na numer konta:46 2490 0005 0000 4600 6692 6591 z dopiskiem „Wpisowe na maraton”.

Kwota wpisowego to 40 PLN.

Zapraszamy także kibiców wraz z rodzinami, aby wspierać i dopingować zawodników.

Czeka na Was wiele niespodzianek takich jak:✅ testy najnowszej kolekcji butów do biegania marki ASICS,✅ zabawy dla dzieci, ✅ konkursy z nagrodami i gadżetami od sponsorów, ✅ i wiele innych niespodzianek 🙂Zapraszamy, do zobaczenia na stadionie!!!

Organizatorzy: Marcin Kusiak Creative Bochnia biega team

Wydarzenie wspierają: ASICS Creative Labs Mosir Bochnia Werner Kenkel – producent tektury falistej i opakowań RERUM

Impreza zostanie zorganizowana zgodnie z wytycznymi sanepidu dotyczącymi COVID 19.

Firma Activlab po raz kolejny wspiera naszą fundację i przygotowała specjalny bieg dla dzieci 🏃‍♀️🏃‍♂️.

Wszystkich naszych milusińskich zapraszamy do udziału w tym wydarzeniu! Czeka Was moc wrażeń sportowych, wiele atrakcji, dobra zabawa i sporo nagród. 😉 W organizacji biegu dla dzieci wspierają nas firmy: ASICS Werner Kenkel – producent tektury falistej i opakowań Pracownia cukiernicza U Dżonego Dom Ubezpieczeń Kropidłowscy Cafe Espresso Restauracja Turystyczna Bochnia RERUM Wszystkim firmom bardzo dziękujemy za wsparcie! ❤️

A poniżej możecie zobaczyć pamiątkową fotografię z biegu dla dzieci, który odbywał się przy okazji 24H Charytatywnego Biegu Górskiego.

Dostępność:Fotografia przedstawia grupę uśmiechniętych dzieci – uczestników biegu wraz z organizatorami biegu. Dzieci w rękach trzymają pamiątkowe dyplomy oraz upominki od firmy Activlab. W tle zdjęcia widać drzewa parku rodzinnego Uzbornia.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •