ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM – DZIĘKUJMY!

Niedawno Was na stadion do kibicowania sztafecie „ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM”, a dzisiaj już czas na podsumowanie tego, co się wydarzyło, i oczywiście na podziękowania.

Najpiękniej jak potrafimy, dziękujemy wszystkim biegaczom za udział w sztafecie, gratulujemy wyników indywidualnych oraz nowego rekordu Bochni w maratonie (sztafeta).

Z całego serca w imieniu naszych podopiecznych dziękujemy przede wszystkim Marcin Kusiak oraz Creative Bochnia biega teamza pamięć o nas, za organizację tego wydarzenia i zebranie 10.000 zł, które przeznaczymy na rehabilitację naszych podopiecznych. Dziękujemy, że zawsze możemy na Was liczyć, jesteście ekipą na medal, a nawet na wiele medali!

Bardzo dziękujemy wszystkim kibicom, którzy wspierali zawodników w trakcie biegu. Wasz doping uskrzydlił ich i pomógł zdobyć rekord!

Wielkie podziękowania dla Tomasz Stodolny, biegającego reportera , za dokumentację tego wydarzenia – za świetne zdjęcia i film, który koniecznie musicie obejrzeć. https://www.youtube.com/watch?v=aVDFOzYObVM

Dziękujemy także firmom, które udzieliły wsparcia w organizacji biegu dla dzieci, który cieszył się ogromnym zainteresowaniem:

Activlab

ASICS

Werner Kenkel – producent tektury falistej i opakowań

Pracownia cukiernicza U Dżonego

Dom Ubezpieczeń Kropidłowscy

Cafe Espresso

Restauracja Turystyczna Bochnia

KB Nieruchomości

Restauracja K&W Sąsiedzka

Mebloteka

Sklep zabawkowy NINO Bochnia

RERUM

Dziękujemy!

#auxilium #bochnia #fundacjaauxilium

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.