Pomaganie przez odnawianie – akcja charytatywna załogi odnowa felg.pl – polecamy!

zachęcamy do udziału w akcji charytatywnej, prowadzonej na rzecz naszych podopiecznych, szczegóły od organizatora poniżej:

Ruszamy z comiesięczną akcją POMAGANIE PRZEZ ODNAWIANIE FELG, w której wystawiamy na licytację usługę kompleksowej odnowy felg w samochodzie, a wylicytowana kwota zostanie w całości przekazana na wcześniej określony cel charytatywny. Jeśli chcesz odnowić felgi lub po prostu zmienić ich kolor to weź udział w naszej akcji! ZAPRASZAMY.

🆕 Załoga www.odnowafelg.pl tym razem chciałaby wesprzeć Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży Auxilium na pomoc w leczeniu chorego Szymonka Serafin. Więcej na stronie: www.auxilium-fundacja.org.pl

Na licytację przekazujemy. 👇
🔴 bon na kompleksową regenerację kompletu felg (4 sztuki)
🔴 zaczynamy od kwoty 200 zł
🔴 koniec: 23 maja 2022 r. godz. 21
🔴 licytacja odbywa się w komentarzach pod tym postem
🔴 cena powinna być wyższa od poprzedniej o co najmniej 5 zł

Szczegóły akcji oraz regulamin ➡www.odnowafelg.pl/pomaganie-przez-odnawianie/

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie