Share on linkedin

Pomaganie przez odnawianie – akcja charytatywna załogi odnowa felg.pl – polecamy!

zachęcamy do udziału w akcji charytatywnej, prowadzonej na rzecz naszych podopiecznych, szczegóły od organizatora poniżej:

Ruszamy z comiesięczną akcją POMAGANIE PRZEZ ODNAWIANIE FELG, w której wystawiamy na licytację usługę kompleksowej odnowy felg w samochodzie, a wylicytowana kwota zostanie w całości przekazana na wcześniej określony cel charytatywny. Jeśli chcesz odnowić felgi lub po prostu zmienić ich kolor to weź udział w naszej akcji! ZAPRASZAMY.

🆕 Załoga www.odnowafelg.pl tym razem chciałaby wesprzeć Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży Auxilium na pomoc w leczeniu chorego Szymonka Serafin. Więcej na stronie: www.auxilium-fundacja.org.pl

Na licytację przekazujemy. 👇
🔴 bon na kompleksową regenerację kompletu felg (4 sztuki)
🔴 zaczynamy od kwoty 200 zł
🔴 koniec: 23 maja 2022 r. godz. 21
🔴 licytacja odbywa się w komentarzach pod tym postem
🔴 cena powinna być wyższa od poprzedniej o co najmniej 5 zł

Szczegóły akcji oraz regulamin ➡www.odnowafelg.pl/pomaganie-przez-odnawianie/

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.