Dziękujemy za udział w koncercie!

Bardzo dziękujemy za udział w naszym czerwcowym Zimowym Koncercie Charytatywnym!

To piękne wydarzenie pokazało, jak wszyscy bardzo tęskniliśmy za spotkaniami, za muzyką, rozrywką i jak potrafimy łączyć się i jednoczyć w dobrym celu w tych niezwykle trudnych czasach.

Dziękujemy:

Fundacji PZU i Gminie Miastu Bochnia za wsparcie finansowe wydarzenia;

Artystom za wspaniałe dźwięki, technice za profesjonalną obsługę: Markowi Piekarczykowi, Natalii Sikorze, bartoszowi Madejowi, Tadziowi Apryjasowi, Jackowi Borowieckiemu, zespołowi marka Piekarczyka, uczniom Szkoły muzycznej, panu Półtorakowi, Łukaszowi Kornasiowi, Bartkowi Bujko, Maciejowi Hofstede, Sebastianowi i Szymonowi Szafrańskim, i wszystkim innym osobom zaangażowanym w obsługę wydarzenia.

Szczególnie dziękuje y wolontariuszom, którzy wsparli nas logistycznie i organizacyjnie!

Dziękujemy także księdzu proboszczowi za nieodpłatne użyczenie sali koncertowej.

Tomkowi Stodolnemu i Wojtkowi Salamonowi – Bochnianin.pl za patronat medialny i piękne fotografie

Kulturalnej Bochni za obsługę fotograficzną i promocję wydarzenia.

Dziękujemy także naszej publiczności, która nigdy nie zawodzi i zawsze chętnie bierze udział w naszych koncertach.

Koncert dla Auxilium: Marek Piekarczyk i Goście – ZDJĘCIA

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.