Dziękujemy za udział w koncercie!

Bardzo dziękujemy za udział w naszym czerwcowym Zimowym Koncercie Charytatywnym!

To piękne wydarzenie pokazało, jak wszyscy bardzo tęskniliśmy za spotkaniami, za muzyką, rozrywką i jak potrafimy łączyć się i jednoczyć w dobrym celu w tych niezwykle trudnych czasach.

Dziękujemy:

Fundacji PZU i Gminie Miastu Bochnia za wsparcie finansowe wydarzenia;

Artystom za wspaniałe dźwięki, technice za profesjonalną obsługę: Markowi Piekarczykowi, Natalii Sikorze, bartoszowi Madejowi, Tadziowi Apryjasowi, Jackowi Borowieckiemu, zespołowi marka Piekarczyka, uczniom Szkoły muzycznej, panu Półtorakowi, Łukaszowi Kornasiowi, Bartkowi Bujko, Maciejowi Hofstede, Sebastianowi i Szymonowi Szafrańskim, i wszystkim innym osobom zaangażowanym w obsługę wydarzenia.

Szczególnie dziękuje y wolontariuszom, którzy wsparli nas logistycznie i organizacyjnie!

Dziękujemy także księdzu proboszczowi za nieodpłatne użyczenie sali koncertowej.

Tomkowi Stodolnemu i Wojtkowi Salamonowi – Bochnianin.pl za patronat medialny i piękne fotografie

Kulturalnej Bochni za obsługę fotograficzną i promocję wydarzenia.

Dziękujemy także naszej publiczności, która nigdy nie zawodzi i zawsze chętnie bierze udział w naszych koncertach.

Koncert dla Auxilium: Marek Piekarczyk i Goście – ZDJĘCIA

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie