No Limits Charity – dziękujemy!

Dziękujemy serdecznie organizatorom wydarzenia No Limits Charty, które miało miejsce w Brzesku, dnia 28.05.2022. Dzięki zaangażowaniu wszystkich osób odwiedzających zlot, licznym konkursom oraz wspaniałym nagrodom w loterii udało się zasilić subkonto naszego podopiecznego Krzysztofa Broszkiewicza kwotą 6665,92 zł i 10 EURO! To ogromna pomoc w aktualnie trwającej zbiórce, na której zbieram datki by zakupić Krzysiowi nowy wózek.

Profesjonalnie przygotowana impreza i doskonałe atrakcje przyciągnęły wielu odwiedzających, dzięki czemu zbiórka mogła zakończyć się sukcesem.

Dziękujemy!

fot. materiały własne fundacji

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •