No Limits Charity – dziękujemy!

Dziękujemy serdecznie organizatorom wydarzenia No Limits Charty, które miało miejsce w Brzesku, dnia 28.05.2022. Dzięki zaangażowaniu wszystkich osób odwiedzających zlot, licznym konkursom oraz wspaniałym nagrodom w loterii udało się zasilić subkonto naszego podopiecznego Krzysztofa Broszkiewicza kwotą 6665,92 zł i 10 EURO! To ogromna pomoc w aktualnie trwającej zbiórce, na której zbieram datki by zakupić Krzysiowi nowy wózek.

Profesjonalnie przygotowana impreza i doskonałe atrakcje przyciągnęły wielu odwiedzających, dzięki czemu zbiórka mogła zakończyć się sukcesem.

Dziękujemy!

fot. materiały własne fundacji

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.