Podaruj Hani oddech – zakończenie akcji i wędrówki Włóczykija na Beskidzkim Szlaku

Zaledwie miesiąc temu pisaliśmy o uruchomieniu zbiórki środków dla Hani oraz o planach Przemka Możdżenia znanego jako Włóczykij na Beskidzkim Szlaku, który dla Hani przemierzył Główny szlak Beskidzki. W trakcie swojej wędrówki promował zrzutkę i organizował aukcje charytatywne.
Mamy ogromną przyjemność ogłosić, że Włóczykij na Beskidzkim Szlaku zrealizował swój plan i w 19 dni przemierzył Główny Szlak Beskidzki, a dzięki prowadzonej w tym czasie zrzutce udało się zebrać środki na zakup aparatu do tlenoterapii oraz leczenie i rehabilitację naszej Podopiecznej Hani. Na zbiórce https://zrzutka.pl/mzcsu2 mamy zebrane 22 967 z planowanych 20 000 zł!!!
Na mecie trasy na naszego strudzonego Włóczykija czekała dzielna Hania wraz z siostrą i rodzicami, to była najważniejsza nagroda! 🥰

Składamy z głębi serca płynące podziękowania na ręce Włóczykija na Beskidzkim Szlaku za szlachetne serce oraz za ogromy trud i wysiłek włożony w tę akcję!

Dziękujemy także wszystkim Darczyńcom za każdą wpłatę na zrzutkę. Dzięki Wam udało się spełnić zamierzony cel i zapewnić środki na leczenie i rehabilitację Hani!

Dziękujemy!!! ❤️

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.