Podaruj Hani oddech – zakończenie akcji i wędrówki Włóczykija na Beskidzkim Szlaku

Zaledwie miesiąc temu pisaliśmy o uruchomieniu zbiórki środków dla Hani oraz o planach Przemka Możdżenia znanego jako Włóczykij na Beskidzkim Szlaku, który dla Hani przemierzył Główny szlak Beskidzki. W trakcie swojej wędrówki promował zrzutkę i organizował aukcje charytatywne.
Mamy ogromną przyjemność ogłosić, że Włóczykij na Beskidzkim Szlaku zrealizował swój plan i w 19 dni przemierzył Główny Szlak Beskidzki, a dzięki prowadzonej w tym czasie zrzutce udało się zebrać środki na zakup aparatu do tlenoterapii oraz leczenie i rehabilitację naszej Podopiecznej Hani. Na zbiórce https://zrzutka.pl/mzcsu2 mamy zebrane 22 967 z planowanych 20 000 zł!!!
Na mecie trasy na naszego strudzonego Włóczykija czekała dzielna Hania wraz z siostrą i rodzicami, to była najważniejsza nagroda! 🥰

Składamy z głębi serca płynące podziękowania na ręce Włóczykija na Beskidzkim Szlaku za szlachetne serce oraz za ogromy trud i wysiłek włożony w tę akcję!

Dziękujemy także wszystkim Darczyńcom za każdą wpłatę na zrzutkę. Dzięki Wam udało się spełnić zamierzony cel i zapewnić środki na leczenie i rehabilitację Hani!

Dziękujemy!!! ❤️

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •