Zapraszamy na drugą edycję Charytatywnego 24h Biegu Górskiego na Uzborni!

Kochani! Przed nami druga edycja Charytatywnego 24h Biegu Górskiego w Bochni, który rozpocznie się już w sobotę, 3 września 2022 r. na Uzborni.

Prezentujemy Wam plakat biegu – zachęcamy do zerknięcia na atrakcje, które dla Was przygotowaliśmy.

W sobotę już od godz. 11 zapraszamy na Uzbornię, aby wspierać zawodników na trasie biegu. Z kolei o godz. 13 rozpocznie się piknik ekologiczny z atrakcjami dla dzieci.

W niedzielę zapraszamy na dekorację zawodników i wręczenie nagród, przygotowaliśmy także sporo atrakcji dla dzieci. 🙂

Zapraszamy, koniecznie bądźcie z nami!

Projekt zrealizowano przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego, Powiatu Bocheńskiego oraz Gminy Miasta Bochnia.

Projekt plakatu: Patryk Salamon

Dostępność: Plakat prezentuje szczegóły charytatywnego biegu górskiego. Na białym tle umieszczony jest program biegu zapisany granatowym fontem. W środkowej części plakatu prezentowane jest logo biegu (trzy zielone wzgórza, niebo nad wzgórzami w połowje jest jasnoniebieskie z chmurami, a w połowie granatowe z gwiazdami). Dookoła logotypu na białym tle biegnie napis napisany granatowym fontem: II 24 H Charytatywny Bieg Górski Bochnia Uzbornia, przedzielony niebiesko-czerwonymi sercami). Po prawej stronie logotypu znajdują się sylwetki biegaczki i biegacza w kolorze granatowym. W dolnej części plakatu umieszczone są kolorowe logotypy: fundacji, donatorów, patronów medialnych i partnerów biegu.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie