Już w sobotę Piknik Ekologiczny w Parku Rodzinnym Uzbornia

W sobotę już od godz. 13 serdecznie zapraszamy wszystkich na Piknik Ekologiczny w trakcie naszego biegu charytatywnego.

Przygotowaliśmy dla Was moc atrakcji, między innymi:
  • konkursy o tematyce ekologicznej dla dzieci i dorosłych,
  •  prezentacje technologii odnawialnych źródeł energii i rozmowy z ekspertami,
  • zabawy dla dzieci i młodzieży (w tym konkursy plastyczne o tematyce ekologicznej),
  • atrakcje dla dzieci (m.in, malowanie twarzy, balony, ekologiczne upominki i słodkości ),
  • … oraz inne atrakcje i niespodzianki.

Cały czas kontynuujemy i propagujemy akcję zbierania nakrętek, którą prowadzimy od kilku lat z pomocą naszych „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”.

W sobotę na stoisku z akcją edukacyjną „roślinka za odpady” w zamian za worek nakrętek otrzymacie roślinkę doniczkową.

Zatem zbierzcie nakrętki, przygotujecie się na dobrą zabawę i do zobaczenia w sobotę od godz. 13! Znajdziecie nas na parkingu przed amfiteatrem.

Projekt realizowany przy wsparciu:
Małopolska, Gminy Miasta Bochnia, Centrum Kwiatowe Klosek, Ekombud

Patron medialny:
Bochnianin.pl

Użyczenie terenu:
Miejski Dom Kultury w Bochni, BZUK

Dostępność: Plakat pikniku ekologicznego – na białym tle prezentowany jest program imprezy zapisany zielonym fontem. W środkowej części plakatu pokazana jest grafika komputerowa przedstawiająca zarysy budynków raz z wiatrakami produkującymi energię elektryczną i stojącymi między obiektami. W dolnej części plakatu prezentowane są logotypy: organizatora pikniku, organizacji wspierających realizację pikniku, patrona medialnego i instytucji użyczających terenu na realizację projektu. Całość grafiki zachowana jest w zielonej, ekologicznej kolorystyce.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie