Podsumowanie Kiermaszu z Domowej Spiżarni w SP nr 5 w Bochni

Zakończył się już Kiermasz z Domowej Spiżarni dla naszej Podopiecznej Kornelki Dziadowiec organizowany w Szkole Podstawowej nr 5 im Jana Matejki w Bochni.

W imieniu Kornelki, jej rodziców oraz fundacji, składamy najserdeczniejsze podziękowania za wsparcie akcji:

• Dyrekcji, Nauczycielom i Pracownikom SP nr 5,
  • Organizatorom kiermaszu,
  • Szkolnemu Kołu Wolontariatu,
  • wszystkim osobom, które przygotowały i dostarczyły przetwory,
  • wszystkim osobom, które zakupiły przetwory i wpłaciły datki na leczenie Kornelki.
Zebrana została kwota 4 252,88 zł!
Bardzo dziękujemy za Waszą wrażliwość na pomaganie innym i za wszelką pomoc! ❤️

Dostępność: Plakat przedstawia zaproszenie na kiermasz z domowej spiżarni dla Kornelki Dziadowiec. Tło plakatu w górnej części ma kolor biały, schodząc w dół plakatu — stopniowo zmienia się w kolor żółty. Treść plakatu zapisana jest czerwoną, brązową i granatową czcionką. W lewym górnym rogu plakatu znajduje się herb Szkoły Podstawowej nr 5 w Bochni. Poniżej nazwy kiermaszu po lewej stronie znajduje się zdjęcie jesiennego liścia. Poniżej tekstu pokazana są zdjęcia przetworów domowych zamkniętych w słoikach. Po prawej stronie przetworów znajduje się kolejne zdjęcie jesiennego liście w jesiennych brązowych barwach. W dolnej części plakatu po lewej stronie znajduje się logo fundacji Auxilium, w środkowej części umieszczono logo szkolnego wolontariatu, a w prawym dolnym rogu umieszczono zdjęcie Kornelki.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.