DOSTĘPNOŚĆ: Kreatywni Aktywni Twórczo zintegrowani – „Warsztaty: Bądź jak Picasso – twórz karykatury”

Zapraszamy do udziału w projekcie: Kreatywni Aktywni Twórczo zintegrowani. Działania z dostosowaniem dla potrzeb ze szczególnymi potrzebami.

Więcej informacji na stronie www.auxilium-fundacja.org.pl.

Zapisy: http://tiny.pl/wr6mh

Zajęcia z udziałem osób przeszkolonych w zakresie PJM.

Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego, pochodzących z Funduszu Promocji Kultury.

Warsztaty: Bądź jak Picasso – karykatury – twórczość Picassa otwiera możliwość dekonstrukcji, tworzyć będziemy z zasłoniętymi oczami, by kreska swobodnie łamała bariery staranności, dokładności, odtwórczości. Podczas tego zadania inspiracją będzie obraz „Kobieta w kapeluszu”, obraz bardzo graficzny, postać́ jest niesymetryczna, ułożona jakby z przypadkowych kształtów i form, a jednak spójna, barwna i piękna.

Dostępność:

Grafika przedstawia plakat promujący projekt „Kreatywni Aktywni – Twórczo zintegrowani”. Na białym tle w górnej części plakatu granatowym fontem zapisano nazwę projektu. W środkowej części plakatu umieszczono grafikę dwóch łączących się dłoni wykonanych akwarelą wzorowaną na fresku Michała Anioła „Stworzenie Adama i Ewy”. Poniżej grafiki umieszczono program zajęć realizowanych w ramach projektu. W dolnej części plakatu umieszczono logotypy: organizatora, partnera, patrona medialnego oraz informację o dofinansowaniu.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •