DOSTĘPNOŚĆ: Kreatywni Aktywni Twórczo zintegrowani – „Warsztaty: Bądź jak Leonardo da Vinci – sztuka użytkowa i jej oblicza”

Zapraszamy do udziału w projekcie: Kreatywni Aktywni Twórczo zintegrowani. Działania z dostosowaniem dla potrzeb ze szczególnymi potrzebami.

Więcej informacji na stronie www.auxilium-fundacja.org.pl.

Zapisy: http://tiny.pl/wr6mh

Zajęcia z udziałem osób przeszkolonych w zakresie PJM.

Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego, pochodzących z Funduszu Promocji Kultury.

Warsztaty: Bądź jak Leonardo Da Vinci – sztuka użytkowa i jej oblicza – zainspirujemy się̨ bogatym zbiorem notatek konstruktora, by stworzyć przestrzenne dzieło, prostą konstrukcję użytkową – drewnianą zabawkę̨. Puścimy wodze wyobraźni, użyjemy drewna i gliny oraz innych materiałów i dodatków, stworzymy przedmiot codziennego użytku.

Dostępność:

Grafika przedstawia plakat promujący projekt „Kreatywni Aktywni – Twórczo zintegrowani”. Na białym tle w górnej części plakatu granatowym fontem zapisano nazwę projektu. W środkowej części plakatu umieszczono grafikę dwóch łączących się dłoni wykonanych akwarelą wzorowaną na fresku Michała Anioła „Stworzenie Adama i Ewy”. Poniżej grafiki umieszczono program zajęć realizowanych w ramach projektu. W dolnej części plakatu umieszczono logotypy: organizatora, partnera, patrona medialnego oraz informację o dofinansowaniu.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie