Projekt Korona Gór Polski 2023 Charytatywnie dla naszej Podopiecznej Amelki

Projekt Korona Gór Polski 2023 Charytatywnie rozkręca się coraz mocniej! Dzisiaj mamy dla Was sporo informacji. Na profilu akcji możecie przeczytać jak dużo spraw organizacyjnych dzieje się już teraz – zachęcamy też do dołączenia do wydarzenia https://www.facebook.com/events/1550788558718869

Przypominamy też link do zbiórki dla naszej Amelki na turnusy logopedyczne, leczenie i terapię logopedyczną: https://zrzutka.pl/nvc5ca

Marcin oraz Maciek między innymi:

– kontynuują przygotowania kondycyjne,

– planują trasę, by jak najlepiej wykorzystać każdą minutę z tych 80 godzin,

– odwiedzili Bohaterów akcji – zobaczcie jak pięknie prezentują się na zdjęciu z naszą Podopieczną Amelką

– poszukują darczyńców, którzy wesprą projekt.

W imieniu Marcina i Maćka oraz naszej fundacji dziękujemy Wam za każdą wpłatę, udostępnianie postów i polubienia profilu projektu oraz prosimy o dalsze wsparcie. Bądźcie z nami, razem osiągniemy cel!

Zdjęcie: KlasaFoto

Dostępność: Na zdjęciu wykonanym w pokoju dziecięcym widać trzy osoby w przysiadzie ubrane w czarne koszulki z logo projektu „korona gór polski” oraz imionami podopiecznych projektu. Pomiędzy dwójką biegaczy siedzi Amelka trzymająca w ręku kolorową zabawkę. Osoby na zdjęciu uśmiechają się, zdjęciu towarzyszy radosna atmosfera.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.