Życzenia świąteczne od Fundacji Auxilium!

Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych pełnych serdecznych spotkań z najbliższymi życzy Fundacja AUXILIUM!

Dostępność: Na grafice na białym tle umieszczono wielkanocną pisankę w kolorze ciemnego złota z jasnozłotymi wzorami motywów roślinnych. Na wysokości połowy pisanki na całej jej szerokości przebiega biały pas, na którym złotym fontem umieszczono napis: „Spokojnych Świąt!”, poniżej napisu znajduje się czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •