Dzień Godności Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną

5 maja obchodzimy Dzień Godności Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną.
To także Europejski Dzień Walki z Dyskryminacją Osób z Niepełnosprawnościami.🧡💛💚💙💜❤️
Dostępność: grafika przedstawia dzieci piątkę dzieci, siedzących przy podłużnym stole, przy laptopach. Dzieci różnią się wyglądem, jedno z dzie
ci ma wózek inwalidzki. Dzieci są radosne, uśmiechnięte, przyjazne. Jedno z krzeseł przy stole jest puste, jakby oczekujące na kolejną osobę, która chciałaby uczestniczyć w tej radosnej scenie. Całość otoczona jest sercem, w kolorze czerwonym z sześcioma kolorowymi serduszkami i logo Fundacji Auxilium – granatowy napis z czerwono-granatowym sercem i czerwoną kropeczką. Nad grafiką umieszczono napis:5 maja, Dzień Godności Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Europejski Dzień Walki z Dyskryminacją Osób z Niepełnosprawnościami

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie