II Turniej Piłki Halowej Auxilium Futsal Cup – podziękowanie!

Serdecznie dziękujemy wszystkim za udział i wsparcie II Turnieju Piłki Halowej Auxilium Futsal Cup! Przede wszystkim dziękujemy organizatorowi turnieju. Łukaszu – pięknie dziękujemy!!!

Dziękujemy wszystkim drużynom, które od wczesnych godzin porannych walczyły w turnieju o każdą bramkę – lekko nie było.

Dziękujemy naszym nieocenionym wolontariuszom, którzy dzielnie nas wspierali w trakcie całego turnieju! Szkoła Podstawowa w Pogwizdowie – tacy uczniowie to prawdziwy skarb!

Krawczyk Team – gratulujemy kolejnej już wygranej, to powoli staje się tradycją turnieju!

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim osobom zaangażowanym w przygotowanie i udział w turnieju – wspólnie pomożemy naszym Podopiecznym w ich codziennej walce o zdrowie i samodzielność!

Dostępność na zdjęciu wykonanym we wnętrzu hali sportowej na tle banerów reklamowych stoją zwycięzcy turnieju wraz z organizatorami wydarzenia. Na szyjach zawodników zwycięskiej drużyny wiszą pamiątkowe medale. Zdjęciu towarzyszy radosna atmosfera, osoby na zdjęciu uśmiechają się patrząc przed siebie.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •