Główny Szlak Beskidzki – finał wędrówki Agnieszki, Mateusza, Rafała i Wojtka

Szli, szli i doszli!

Agnieszka, Mateusz, Rafał i Wojtek dotarli do końca Głównego Szlaku Beskidzkiego! I to znacznie wcześniej, niż pierwotnie zakładali!

Na wędrówkę wyruszyli, aby zbierać środki na rehabilitację Pani Magdy – z całego serca dziękujemy im za ten wysiłek! Jesteście WIELCY!!!

Nasze Beskidzkie Anioły już odpoczywają po trudach wędrówki (lekko nie było), a zbiórka na leczenie i rehabilitację Pani Magdy wciąż trwa – zachęcamy do jej wsparcia: https://zrzutka.pl/wtcdu8

Dostępność: Na zdjęciu widzimy kobietę i trzech mężczyzn – wszyscy w strojach turystycznych z plecakami i kijami trekkingowymi stoją wokół drewnianego słupa z tabliczkami z oznaczeniam i mapą szlaku. Uśmiechnięci wędrowcy uniesionymi z górę kijami trekkingowymi wskazują tabliczkę oznaczającą koniec Głównego Szlaku Beskidzkiego. Zdjęciu towarzyszy atmosfera radości i zadowolenia z szczęśliwego zakończenia wędrówki.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie