Sprawozdawczość za 2022 rok

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2022!

Można je przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej, jak i na portalach sprawozdawczych.

Aktualnie pracujemy nad 3 ogromnymi projektami:

Zrealizowaliśmy także milowy krok w naszej działalności, zmieniliśmy siedzibę, w której już realizujemy działania na rzecz naszych Podopiecznych.

O szczegółach poinformujemy niebawem! Bardzo liczymy na Wasze wsparcie – życzcie nam powodzenia, bo to dla nas ogromny skok w nieznane

Dodatkowo przypominamy o prowadzonych zbiórkach:

• Zrzutka.pl dla Filipa Tabora – Szczepan Brzeski i jego projekt wsparcia Filipa – zbiórka pod patronatem fundacji Auxilium: https://zrzutka.pl/t4pppc
  • Zrzutka.pl dla Amelki Nycz – Marcin Gibała i Maciej Jermak i ich projekt wsparcia Amelki – zbiórka Fundacji Auxilium: https://zrzutka.pl/nvc5ca
  • Zrzutka na rzecz Magdy Wilk – zbiórka Fundacji Auxilium – https://zrzutka.pl/wtcdu8

Dziękujemy!

Dostępność: Grafika przedstawia słupki wykresów wykonane na przemian z niebieskich i szarych klocków, przed nimi ustawiony jest wykres liniowy w pomarańczowym kolorze zakończony strzałką. Przed tym wykresem leży wykres kołowy wykonany z klocków w niebieskim i szarym kolorze. Obydwa wykresy leżą na kartkach papieru rozrzuconych na stole, na których wydrukowane są różne rodzaje wykresów w niebieskim, szarym i pomarańczowym kolorze. W lewym górnym rogu wykresu umieszczono granatowo-czerwone logo fundacji Auxilium. Wszystkie elementy grafiki przedstawione są na białym tle.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie