Bochnia-Sopot, 576 km Charytatywnej Wędrówki Michała i Szymona dla Konrada Fryta

Nasi Dzielni Piechurzy właśnie rozpoczęli swoją wędrówkę w Bochni, a zakończą w Sopocie!

Ta piesza wędrówka Michała i Szymona będzie liczyć ok. 576 km, dziennie pokonają ok. 50 km i będzie to ogromny wysiłek dla ich zdrowia. Wędrując przez Polskę chcą osiągnąć jakże szczytny cel – zebrać środki na rehabilitację naszego Podopiecznego Konrada Fryta, który jest ich rówieśnikiem.

Michale i Szymonie – z całego serca dziękujemy za Waszą chęć pomagania tym, którzy tej pomocy potrzebują! Życzymy Wam dużo siły, pięknej pogody i oby Was zdrowie nie opuszczało! A nam pozostaje trzymać kciuki za Waszą wędrówkę!

Zachęcamy do wsparcia zbiórki na leczenie Konrada: https://zrzutka.pl/hgjgfm

Przebieg trasy Michała i Szymona można śledzić na bieżąco w wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/584124627244649/

Dostępność: Zdjęcia przedstawiają grupę osób stojących w słoneczny poranek na przed budynkiem szybu Sutoris Kopalni Soli w Bochni. Na pierwszym zdjęciu stoją dwaj uśmiechnięci mężczyźni z założonymi plecakami, oczekując na start wędrówki. Na kolejnych zdjęciach widać grupę osób pozujących do zdjęcia grupowego. Na ostatnim zdjęciu widać piechurów wyruszających w długą trasę. Zdjęciom towarzyszy atmosfera radości i oczekiwania na start wędrówki.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •