Relacja z wernisażu wystawy Etno Polska 2023 „Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli”

Środowy wernisaż wystawy prac uczestników warsztatów„Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli” zakończył cykl ETNO POLSKA 2023. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z tego wydarzenia!

Uczestnicy warsztatów otrzymali pamiątkowe dyplomy i upominki. Po zakończeniu wernisażu zabrali swoje prace do domu, na co czekali z niecierpliwością .

Naszym artystom oraz wszystkim gościom uczestniczącym w wernisażu wystawy dziękujemy za przybycie!

Organizator: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży Auxilium.
Partner medialny: Bochnianin.pl

Projekt dofinansowany ze środków Ministra Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu w ramach programu Narodowego Centrum Kultury EtnoPolska 2023.

Dostępność: Na zdjęciach prezentowane są różnorodne prace uczestników warsztatów, wykonane różnymi technikami: są motyle malowane na szkle, rysunki na drewnie, makramy, wycinanki z papieru, prace wykonane z gliny i masy solnej oraz słomy i wikliny. Na kolejnych zdjęciach pokazane są dzieci odbierające pamiątkowe dyplomy oraz upominki. Jest też zdjęcie grupowe uczestników warsztatów.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie