Relacja z wernisażu wystawy Etno Polska 2023 „Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli”

Środowy wernisaż wystawy prac uczestników warsztatów„Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli” zakończył cykl ETNO POLSKA 2023. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z tego wydarzenia!

Uczestnicy warsztatów otrzymali pamiątkowe dyplomy i upominki. Po zakończeniu wernisażu zabrali swoje prace do domu, na co czekali z niecierpliwością .

Naszym artystom oraz wszystkim gościom uczestniczącym w wernisażu wystawy dziękujemy za przybycie!

Organizator: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży Auxilium.
Partner medialny: Bochnianin.pl

Projekt dofinansowany ze środków Ministra Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu w ramach programu Narodowego Centrum Kultury EtnoPolska 2023.

Dostępność: Na zdjęciach prezentowane są różnorodne prace uczestników warsztatów, wykonane różnymi technikami: są motyle malowane na szkle, rysunki na drewnie, makramy, wycinanki z papieru, prace wykonane z gliny i masy solnej oraz słomy i wikliny. Na kolejnych zdjęciach pokazane są dzieci odbierające pamiątkowe dyplomy oraz upominki. Jest też zdjęcie grupowe uczestników warsztatów.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.