Poplenerowa wystawa prac z pleneru malarskiego „Bochnia miasto czy miasteczko?”

Do końca września w Kopalni Sztuki Bochnia (Rynek 16) trwa poplenerowa wystawa prac wykonanych podczas pleneru malarskiego „Bochnia miasto czy miasteczko?”, który odbył się podczas „Weekendu z zabytkami Powiatu Bocheńskiego”. W trakcie pleneru 15 lokalnych artystów przygotowało swoje prace w przestrzeni miejskiej Bochni. A teraz możecie je podziwiać.

Zapraszamy!

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Powiat Bocheński oraz pod patronatem Adam Korta – Starosta Bocheński
Patronat medialny: Bochnianin.pl

Dostępność: Na zdjęciach przedstawione są prace podczas pleneru malarskiego „Bochnia miasto czy miasteczko?”. Prace wykonane są różnymi technikami malarskimi i przedstawiają wybrane przez artystów miejsca Bochni.