In memoriam Michaliny Pięchowej – 29 września, godz. 18.00

Serdecznie zapraszamy na kolejny wieczór wspomnień poświęcony Michalinie Pięchowej, wybitnej pedagog związanej z Bocheńszczyzną.

Spotkanie odbędzie się 29 września (piątek) o godz. 18.00 w Kuźnia Resto Bar na Plantach Salinarnych.

Zapraszamy!

Projekt dofinansowany przez Powiat Bocheński.
Patron medialny: Bochnianin.pl

Dostępność: Grafika prezentuje plakat promujący wydarzenie In Memoriam #3. Na białym tle pokazane umieszczone są żółte okręgi, w który umieszczono kolejno: informacje organizacyjne wraz z logotypem fundacji Auxilium, zdjęcie Michaliny Pięchowej, zdjęcie fragmentu obrazu jej autorstwa – gałęzi kwitnącego kasztana. Poniżej informacji o wydarzeniu w dolnej części strony prezentowane są logotypy: Powiatu Bocheńskiego, Fundacji Auxilium i Bochnianin.pl.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •