Finisaż wystawy prac z pleneru malarskiego „Bochnia miasto czy miasteczko?”

Serdecznie zapraszamy na finisaż wystawy prac powstałych podczas pleneru malarskiego odbywającego się w ramach XVI edycji Weekendu z Zabytkami Powiatu Bocheńskiego. Wydarzenie odbędzie się w Kopalni Sztuki Bochnia w najbliższy czwartek 16 listopada o godzinie 17:00.

Zapraszamy!

Autorka pracy wykorzystanej w projekcie plakatu: Sylwia Wenska

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Powiatu Bocheńskiego oraz pod patronatem Adama Korty – Starosty Bocheńskiego.

Patronat medialny: Bochnianin.pl.

Dostępność: Plakat promuje finisaż wystawy prac z pleneru malarskiego Utrzymany jest w ciemnych barwach, z tekstami w kolorze białym. W górnej części plakatu zapisano nazwę wydarzenia. W centralnej części plakatu umieszczono pracę malarską przedstawiającą pomnik króla Kazimierza Wielkiego z bocheńskiego rynku. W dolnej części plakatu umieszczono logotypy: Kopalni Sztuki Bochnia, Fundacji Auxilium oraz Powiatu Bocheńskiego. Całość plakatu utrzymana jest w artystycznym klimacie sprzyjającym kontemplacji dzieła sztuki.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •