1,5% za rok 2023 – prośba o wsparcie KRS 0000410419

Kochani! Podobnie jak w ubiegłych latach i tym razem zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie działań statutowych fundacji Auxilium, skierowanych do naszych Podopiecznych. Bardzo prosimy o Wasz 1,5% podatku za rok 2023 na rzecz Podopiecznych naszej fundacji. Nie kosztuje to Państwa ani złotówki, te zeznania podatkowe i tak trzeba będzie przygotować i złożyć w Urzędzie.

Mimo codziennych trudności, nasi Podopieczni dzielnie walczyli o swoje zdrowie i sprawność. Gdy tylko była taka możliwość, uczestniczyli w turnusach rehabilitacyjnych, regularnie ćwiczyli z rehabilitantami, logopedami. Imponuje nam ta walka, determinacja i mamy nadzieję, że zechcecie ją wspierać i w tym roku! DZIĘKUJEMY za każdą przekazaną złotówkę!!!

Miniony rok okazał się dla nas przełomowy. Rozpoczęliśmy realizację projektu „Rehabilitacja społeczna w powiecie bocheńskim” przy wsparciu PFRON, co wiązało się ze zmianą siedziby fundacji i uruchomieniem gabinetów terapeutycznych. Prowadzimy w nich zajęcia logopedyczne, rehabilitację, arteterapię, zajęcia teatralne i uspołeczniające. Swoją opieką objęliśmy naszych Podopiecznych oraz osoby z niepełnosprawnościami z całego powiatu bocheńskiego. Sprostaliśmy temu niełatwemu zadaniu, bo osoby z niepełnosprawnościami potrzebują takich form wsparcia i liczymy na to, że w kolejnych latach będziemy mogli tę działalność na ich rzecz rozwijać, a do tego potrzebujemy Waszej pomocy.

Udostępniajcie nasz post, powiedzcie o nas rodzinie, przyjaciołom, znajomym. Przekażcie im nasz KRS. Od naszego wspólnego zaangażowania zależy, na jak długo pozyskane w przyszłym roku środki wystarczą na opłacenie leczenia i rehabilitacji naszych Podopiecznych.

Nasz KRS: 0000410419

❤❤❤DZIĘKUJEMY!❤❤❤

Dostępność: Na grafice na białym tle umieszczono tekst zapisany czerwonym oraz granatowym fontem z prośbą o podarowanie 1,5%, numerem KRS fundacji, logotypem fundacji oraz podziękowaniem. Obok numeru KRS zapisanego granatowym fontem umieszczono prowadzące do niego strzałki w kolorze czerwonym.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •