Wystartowały zapisy na IV Charytatywny 24h Bieg Górski w Bochni!

Fundacja Auxilium z pozytywnie zakręconymi organizatorami już po raz czwarty organizuje drużynową górską „wyrypę” w Bochni !🙈🔥💪

Mamy jeszcze 3 wolne miejsca dla Drużyn, które chcą sprawdzić swoje biegowe CV wśród profesjonalnych amatorów biegowych pomagających bez oczekiwań, nastawionych na cel spędzenia wspólnego czasu, który mogą podarować podopiecznym fundacji.

Jeżeli chcesz sprawdzić jak Twoja głowa zareaguje na Ultra Pomaganie, bez presji wyniku przebywając w kulturalnym towarzystwie …….. wariatów biegowych, to na co jeszcze czekasz⁉️ Na kolejną edycję czy kolejną wymówkę❓
Nie wiesz jak zebrać drużynę❓ My Ci pomożemy❗️
A może masz wątpliwości czy w Bochni można zorganizować Bieg Górski ❓
Nie zastanawiaj się, tylko podejmij charytatywno-biegową rękawicę i przybij z nami👋 na mecie❗️

Zapraszamy do uczestnictwa drużyny biegowe z całej Polski. Ze względu na bezpieczeństwo uczestników na trasie, udział w imprezie będzie mogła wziąć ograniczona liczba drużyn. Decyduje kolejność zgłoszeń – zatem warto zgłosić się do nas jak najszybciej.😊

Tak jak w poprzednich edycjach – liczymy, że zgłaszające się drużyny pozyskają Darczyńcę dla swojego biegowego zmagania, który będzie wspierał finansowo Podopiecznych Fundacji. Darowiznami mogą być m.in.:
– przedmioty, które zostaną wykorzystane do pakietów dla zawodników,
– przedmioty przeznaczone na licytację, która odbędzie bezpośrednio po zakończeniu biegu,
– darowizny finansowe.

Najważniejsze informacje:
📍 Start Biegu: 31 sierpnia/1 września, godzina 11.00
📍 Limit czasu: 24 godziny
📍 Miejsce startu: Park Rodzinny Uzbornia w Bochni
📍 Cel Biegu: wsparcie Podopiecznych Fundacji Auxilium
📍 Zapisy: biuro@auxilium-fundacja.org.pl (prosimy o przesłanie nazwy drużyny, imienia i nazwiska kapitana drużyny oraz adresu e-mail i nr kontaktowego). Po zatwierdzeniu przez organizatora, kierownik drużyny otrzyma link do zapisu swoich zawodników.
📍 Uczestnik biegu musi mieć ukończone 18 lat (Organizator dopuszcza do udziału w biegu osoby, które ukończyły 16 lat pod warunkiem złożenia oświadczenia podpisanego przez prawnego opiekuna o odpowiedzialności za udział w zawodach biegowych).
📍 Regulamin biegu: https://timekeeper.pl/wp-content/uploads/Regulamin_wersja_luty-1-1.pdf
📍 Pytania techniczne i dot. regulaminu biegu prosimy kierować do Marcina Gibały tel. 781192432 oraz Rafała Kłosowskiego tel. 513059024

Swój udział potwierdziły już drużyny z ubiegłorocznych edycji (w kolejności alfabetycznej):
➡ 1 LO Bochnia
➡ Crazy Running Ladies
➡ Fundacja Auxilium
➡ KKM Kaloryfer
➡ Kopalnia Soli Wieliczka
➡ Love’Las
➡ Morsy Z Pasją
➡ Rebelianci
➡ SwimRunBlondes
➡ Werner Kenkel Sport Team
➡ Zdrowy Projekt
➡ Zespół Szkół nr 1 w Bochni
➡ Żubry Bochnia

Nie może Was zabraknąć na naszej wyjątkowej trasie biegowej!

Zapraszamy do zapisów, listy startowe zamknięte zostaną 21 czerwca o północy!⏰

Projekt dofinansowany ze środków Miasta Bochnia.
Patron medialny: Bochnianin.pl
Projekt logo: Patryk Salamon

Dostępność: Na grafice na białym tle znajduje się okrągłe logo biegu, trzy zielone wzgórza i jasnozielona trasa, na której umieszczono białą sylwetkę biegacza. Niebo nad wzgórzami ma kolor granatowy. Dookoła biegnie napis: IV 24H Charytatywny Bieg Górski Bochnia Uzbornia, przedzielony niebiesko czerwonymi sercami.