Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Fundacja AUXILIUM!

Dostępność: Na grafice na rozmytym zielonym tle z białymi świetlnymi refleksami na ciemnobrązowym drewnianym blacie umieszczono pleciony koszyczek w kolorze zielono-brązowym ozdobiony kwiatami w kolorze jasnoróżowym. W koszyczku leżą trzy pisanki w kolorach żółtym, błękitnym i różowym, ozdobione białymi kropkami. W górnej części grafiki umieszczono napis wykonany fontem w granatowym kolorze: „Spokojnych Świąt!”, poniżej napisu znajduje się czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium. Całość grafiki pozostaje w pogodnym wiosennym, świątecznym klimacie.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie