Najlepsze życzenia z okazji Dnia Matki!

Wszystkim Mamom składamy najserdeczniejsze życzenia niekończącego się zdrowia, pięknych chwil pełnych radości i szczęścia oraz spełnienia tych nawet najskrytszych marzeń! Wszystkiego najlepszego!😘😘😘
Dostępność: Na grafice na bladoróżowym tle w centralnej części napisane są życzenia fontem w kolorze ciemnoróżowym. Poniżej życzeń umieszczono logo fundacji Auxilium zapisane czerwono-granatowym fontem. W dolnej części strony na całej szerokości grafiki umieszczono kwiaty piwonii w kolorach białym, bladoróżowym i różowym.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie