Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!

Wszystkim DZIECIOM życzymy niekończących się chwil pełnych zdrowia, radości, beztroskiej zabawy i spełniających się marzeń. Niech każdy dzień będzie dla Was wielką i cudowną przygodą! Wszystkiego najlepszego!

Dostępność: Na niebieskim tle w górnej części grafiki znajduje się napis wykonany pomarańczowym fontem: „Z okazji Dnia Dziecka wiele radości, zdrowia i uśmiechu życzy”, poniżej tego tekstu umieszczono granatowo-czerwone logo fundacji Auxilium, W dolnej części kartki umieszczono dwa żółto-niebieskie domki wykonane z papieru, różnokolorowe drewniane klocki w kształcie zębatek, trzy klocki w kształcie kostki wykonane z naturalnego drewna ułożone w wieżę, farby umieszczone w zamkniętych przezroczystych pojemnikach, kredki oraz plastelinę.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Z okazji Dnia Dziecka wiele radoŚci, zdrowia i uSmiechu życzy auxilium.”

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie