Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie dodaje siły!

Dostępność: Na grafice na tle nieba z zarysami białych chmur pokazane są dwie osoby odwrócone plecami. Dziecko siedzi na ramionach swojego taty, obydwoje mają narzucone na swoich ramionach peleryny i każde z nich unosi lewe ramię w geście tryumfu. W górnej części grafiki na całej jej szerokości białym fontem napisane są życzenia z okazji Dnia Ojca. W lewym dolnym rogu umieszczono czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium. Zdjęciu towarzyszy atmosfera radości, zaufania, spokoju i miłości.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Podziękowania dla KW Stowarzyszenie Bocheńskie