Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych.

Dostępność: Na grafice na białym tle widnieje zarys czerwonego serca namalowanego rozmywającą się farbą w sprayu. Wewnątrz serca czerwonym fontem napisano słowo „Dziękujemy!”. Poniżej napisu umieszczono biało-czarne logo KWW REAKTOR B7 INSPIRUJEMY ZMIANY. W prawym dolnym rogu umieszczono czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie

Podziękowania dla KW Stowarzyszenie Bocheńskie

Bardzo dziękujemy Komitetowi Wyborczemu Stowarzyszenie Bocheńskie za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym tle widnieje zarys czerwonego serca namalowanego