UWAGA KONKURS !!!

Fundacja Auxilium zaprasza serdecznie wszystkie klasy 4 – 6 szkół podstawowych do udziału w konkursie na Najpiękniejsze Ozdoby Bożonarodzeniowe !!
Wszystkie pracę będą zbierane i przekazane na kiermasz Świąteczny organizowany podczas Charytatywnego Maratonu Zumby 21.11.2015 r od godziny 17.00 do 20.00 w Szkole Podstawowej nr 4 w Bochni, na który również serdecznie zapraszamy !! Podczas maratonu wszystkie datki będą przekazane na rehabilitację Naszej Podopiecznej Kasi Węgrzyn, która uległa wypadkowi w górach. Główną Gwiazdą maratonu będzie Stefan Jakóbczyk – licencjonowany instruktor zumby, należący do światowej organizacji instruktorów Zumba Instructor Network, który obecnie na stałe prowadzi zajęcia zumby w kilku warszawskich klubach fitness.

Przy tej okazji prosimy Wszystkie chętne osoby, które posiadają jakiś talent i robią fajne, świąteczne rzeczy, rękodzieła, oraz chciały by wspomóc nasz świąteczny kiermasz do przekazania jednej, dwóch lub kilku sztuk w zależności od możliwości na ten cel. Rzeczy można przynosić na ul. Trudną 46 do Dance & fitness house Bochnia lub skontaktować się z Panią Magdaleną Dyga w celu ich przekazania tel.660000223.

Zapraszamy do udziału zarówno w konkursie jak i charytatywnym maratonie zumby. Dziękujemy za wszelką pomoc !!

Regulamin_konkursu_ozdoby_bozonarodzeniowe

KONKURS_NA_OZDOBY

Radosnych Świąt!

Zarząd Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz dzieciom i Młodzieży AUXILIUM życzy wszystkim Podopiecznym, Wolontariuszom oraz Przyjaciołom Fundacji RADOSNYCH ŚWIĄT!

SERCA DLA PODOPIECZNYCH FUNDACJI AUXILIUM

Akcja „Serca dla podopiecznych fundacji Auxilium” to projekt realizowany przez Fundację Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM, we wsparciu Firm oraz Darczyńców prywatnych. Pomysł zrodził się w listopadzie