1% za 2015 rok – informacje o wpłatach dla Podopiecznych

Szanowni Państwo,

W imieniu zarządu Fundacji chciałabym serdecznie podziękować Państwu za każdą wpłatę wynikającą z rozliczeń podatkowych za rok 2015. Poniżej znajduje się zestawienie opracowane na podstawie informacji uzyskanej z Urzędu Skarbowego oraz informacji z konta bankowego dotyczącego wpłat 1 %. Dziękujemy za każdą złotówkę. Dzięki Państwa pomocy naprawdę możemy więcej!!!!! L. Hofstede

[spiderpowa-pdf src=”http://www.auxilium-fundacja.org.pl/wp-content/uploads/2016/11/Uchwała-nr-7-na-2016-1-1.pdf”]uchwala-nr-7-na-2016-1

Radosnych Świąt!

Zarząd Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz dzieciom i Młodzieży AUXILIUM życzy wszystkim Podopiecznym, Wolontariuszom oraz Przyjaciołom Fundacji RADOSNYCH ŚWIĄT!

SERCA DLA PODOPIECZNYCH FUNDACJI AUXILIUM

Akcja „Serca dla podopiecznych fundacji Auxilium” to projekt realizowany przez Fundację Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM, we wsparciu Firm oraz Darczyńców prywatnych. Pomysł zrodził się w listopadzie