Share on linkedin

Charytatywny koncert Uczniów Szkoły Muzycznej w Mikluszowicach – 19.11.21. ZAPRASZAMY!

Już 19 listopada o godz. 18.00 serdecznie zapraszamy do Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Bochni na koncert charytatywny.

Wystąpią dla nas uczniowie Szkoły Muzycznej I Stopnia w Mikluszowicach oraz goście specjalni: Duet Katarina & Franciszek Wieczorek, Jan Oberbek i laureaci Krajowego Konkursu Gitary 2021.

Koncert organizuje i poprowadzi Krzysztof Nieborak, któremu już teraz bardzo dziękujemy za wsparcie naszych podopiecznych!

W trakcie koncertu odbędzie się zbiórka, z której dochód będzie przeznaczony na rehabilitację podopiecznych naszej fundacji.

Serdecznie zapraszamy!

Dostępność: Grafika przedstawia plakat promujący koncert – na brązowym tle przedstawione są podstawowe informacje o koncercie. W górnej cześci plakatu nad tekstem umieszczone jest logo Powiatu Bocheńskiego. W środkowej części plakatu po lewej stronie tekstu umieszczone jest logo Narodowego Instytutu Fryderyka Chopina, a po prawej stronie tekstu umieszczone sąlogotypy JB Records oraz drukarni Profit Media. W dolnej części plakatu umieszczone są zdjęcia osób grających na instrumentach (na całej części strony), poniżej zamieszczono logo fundacji Auxilium. Pod tekstem i zdjęciami umieszczono logotypy patronów koncertu.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.