6 Bieg Mikołajów – Fundacja Auxilium z grupą Bochnia Biega Team

Kochani!

W najbliższą sobotę (4 grudnia) #GangMikołajów z grupy Bochnia Biega Team organizuje wielki finał akcji Mikołajkowej i dostarczy moc prezentów  do osób potrzebujących. Będą to dzieci z Domu Dziecka, podopieczni Domu Pomocy Społecznej i kilka potrzebujących rodzin. Zachęcamy wszystkich mikołajów do udziału w tej szlachetnej akcji.

Nasza fundacja corocznie dokłada swoją cegiełkę, angażując się w przygotowanie paczek w ramach tej akcji. A to nie jest jedyna akcja mikołajkowa w której bierzemy udział. Dzięki Państwa hojności obdarujemy także wszystkich naszych podopiecznych, dzieci w Oddział Dziecięcy Szpital Bochnia, dzieci z Małopolskie Hospicjum dla Dzieci oraz dzieci, które wezmą udział w naszych warsztatach mikołajkowych, o których napiszemy niebawem.

Jak widzicie – nasz fundacyjny Święty Mikołaj ma w najbliższym czasie sporo pracy, którą z przyjemnością wykona, aby wszystkie prezenty  dotarły na czas.  Trzymajcie za niego kciuki!

Autor grafiki: Marcin Siwy

#fundacjaauxilium #auxilium #gangmikołajów#bochnia

Dostępność: Grafika przedstawia biegnącego Świętego Mikołaja, w typowym biało-czerwonym stroju z czarnymi dodatkami, niosącego worek z prezentami.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.