6 Bieg Mikołajów – Fundacja Auxilium z grupą Bochnia Biega Team

Kochani!

W najbliższą sobotę (4 grudnia) #GangMikołajów z grupy Bochnia Biega Team organizuje wielki finał akcji Mikołajkowej i dostarczy moc prezentów  do osób potrzebujących. Będą to dzieci z Domu Dziecka, podopieczni Domu Pomocy Społecznej i kilka potrzebujących rodzin. Zachęcamy wszystkich mikołajów do udziału w tej szlachetnej akcji.

Nasza fundacja corocznie dokłada swoją cegiełkę, angażując się w przygotowanie paczek w ramach tej akcji. A to nie jest jedyna akcja mikołajkowa w której bierzemy udział. Dzięki Państwa hojności obdarujemy także wszystkich naszych podopiecznych, dzieci w Oddział Dziecięcy Szpital Bochnia, dzieci z Małopolskie Hospicjum dla Dzieci oraz dzieci, które wezmą udział w naszych warsztatach mikołajkowych, o których napiszemy niebawem.

Jak widzicie – nasz fundacyjny Święty Mikołaj ma w najbliższym czasie sporo pracy, którą z przyjemnością wykona, aby wszystkie prezenty  dotarły na czas.  Trzymajcie za niego kciuki!

Autor grafiki: Marcin Siwy

#fundacjaauxilium #auxilium #gangmikołajów#bochnia

Dostępność: Grafika przedstawia biegnącego Świętego Mikołaja, w typowym biało-czerwonym stroju z czarnymi dodatkami, niosącego worek z prezentami.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •