Nakrętki dla podopiecznych Fundacji Auxilium – podsumowanie akcji

Kochani! Koniec roku to czas podsumowań. Dzisiaj chcemy podsumować tegoroczną zbiórkę nakrętek do naszych serc.

Dzięki zaangażowaniu mieszkańców i pracy opiekunów serc, zebraliśmy ponad  kilogramów nakrętek To ogromna ilość nakrętek, dzięki nim zyskamy kolejne środki na wsparcie naszych podopiecznych.

Z całego serca dziękujemy wszystkim mieszkańcom za zaangażowanie w akcję i wrzucanie nakrętek do naszych serc!
A opiekunom serc jeszcze raz dziękujemy za pracę i zaangażowanie!

Bardzo dziękujemy i polecamy się Waszej pamięci w przyszłym roku!!!!

#auxilium #fundacjaauxilium #bochnia#sercadlaauxilium #recykling

Dostępność: Na grafice na granatowym tle białym fontem napisane są podziękowania dla osób oddających nakrętki do serc fundacji Auxilium. Oprócz tekstu z podziękowaniem, na grafice umieszczone są nieregularne elementy wykonane pociągnięciem pędzla – w kolorach białym i czerwonym. W lewym górnym rogu białym fontem umieszczony jest napis: „Dziękujemy!”. W prawym dolnym rogu grafiki umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •