Nakrętki dla podopiecznych Fundacji Auxilium – podsumowanie akcji

Kochani! Koniec roku to czas podsumowań. Dzisiaj chcemy podsumować tegoroczną zbiórkę nakrętek do naszych serc.

Dzięki zaangażowaniu mieszkańców i pracy opiekunów serc, zebraliśmy ponad  kilogramów nakrętek To ogromna ilość nakrętek, dzięki nim zyskamy kolejne środki na wsparcie naszych podopiecznych.

Z całego serca dziękujemy wszystkim mieszkańcom za zaangażowanie w akcję i wrzucanie nakrętek do naszych serc!
A opiekunom serc jeszcze raz dziękujemy za pracę i zaangażowanie!

Bardzo dziękujemy i polecamy się Waszej pamięci w przyszłym roku!!!!

#auxilium #fundacjaauxilium #bochnia#sercadlaauxilium #recykling

Dostępność: Na grafice na granatowym tle białym fontem napisane są podziękowania dla osób oddających nakrętki do serc fundacji Auxilium. Oprócz tekstu z podziękowaniem, na grafice umieszczone są nieregularne elementy wykonane pociągnięciem pędzla – w kolorach białym i czerwonym. W lewym górnym rogu białym fontem umieszczony jest napis: „Dziękujemy!”. W prawym dolnym rogu grafiki umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.