Nakrętki dla podopiecznych Fundacji Auxilium – podsumowanie akcji

Kochani! Koniec roku to czas podsumowań. Dzisiaj chcemy podsumować tegoroczną zbiórkę nakrętek do naszych serc.

Dzięki zaangażowaniu mieszkańców i pracy opiekunów serc, zebraliśmy ponad  kilogramów nakrętek To ogromna ilość nakrętek, dzięki nim zyskamy kolejne środki na wsparcie naszych podopiecznych.

Z całego serca dziękujemy wszystkim mieszkańcom za zaangażowanie w akcję i wrzucanie nakrętek do naszych serc!
A opiekunom serc jeszcze raz dziękujemy za pracę i zaangażowanie!

Bardzo dziękujemy i polecamy się Waszej pamięci w przyszłym roku!!!!

#auxilium #fundacjaauxilium #bochnia#sercadlaauxilium #recykling

Dostępność: Na grafice na granatowym tle białym fontem napisane są podziękowania dla osób oddających nakrętki do serc fundacji Auxilium. Oprócz tekstu z podziękowaniem, na grafice umieszczone są nieregularne elementy wykonane pociągnięciem pędzla – w kolorach białym i czerwonym. W lewym górnym rogu białym fontem umieszczony jest napis: „Dziękujemy!”. W prawym dolnym rogu grafiki umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.