Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Kochani!
Z okazji zbliżającego się wielkimi krokami Nowego Roku 2022 życzymy Wam ogromu zdrowia, nieprzemijającego szczęścia, wielkiej miłości oraz wytrwałości w stawianiu czoła codziennym wyzwaniom. Szczęśliwego Nowego Roku 2022!

#fundacjaauxilium #auxilium #bochnia

Dostępność: Na grafice w środkowej części na granatowym tle zapisane jest napis 2022 w kolorze złotym. Poniżej cyfr znajduje się plama złotego koloru wyglądająca jak ślad po pociągnięciu pędzlem. Na niej zapisane są życzenia „Szczęśliwego Nowego Roku!”. Całość otacza podwójna złota ramka. W lewym dolnym rogu umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •