Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Kochani!
Z okazji zbliżającego się wielkimi krokami Nowego Roku 2022 życzymy Wam ogromu zdrowia, nieprzemijającego szczęścia, wielkiej miłości oraz wytrwałości w stawianiu czoła codziennym wyzwaniom. Szczęśliwego Nowego Roku 2022!

#fundacjaauxilium #auxilium #bochnia

Dostępność: Na grafice w środkowej części na granatowym tle zapisane jest napis 2022 w kolorze złotym. Poniżej cyfr znajduje się plama złotego koloru wyglądająca jak ślad po pociągnięciu pędzlem. Na niej zapisane są życzenia „Szczęśliwego Nowego Roku!”. Całość otacza podwójna złota ramka. W lewym dolnym rogu umieszczone jest logo fundacji Auxilium.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.