X lat Fundacji Auxilium!

X urodziny Fundacji Auxilium!

Rok 2022 to rok jubileuszowy. Działamy od 6 lutego 2012 roku. To dla nas rok przełomowy z wielu względów. Okrągła rocznica to czas podsumowań, wprowadzania udoskonaleń, rozwijania skrzydeł i planowania na koleją dekadę. Rok 2022 to przede wszystkim rok wdzięczności. Wdzięczności za zaufanie jakim nasi Przyjaciele nas otaczają, za hojność, jaką czują nasi Podopieczni, za wsparcie i entuzjazm, jaki czujemy ogłaszając nasze wydarzenie lub prosząc o wsparci

Dziękujemy wszystkim Wam, którzy jesteście z nami od dekady! Bez Was, bez tej pomocy, wsparcia merytorycznego, finansowego i mentalnego nie byłoby fundacji i tylu pięknych wydarzeń.

Pandamia pokrzyżowała nam szyki, ale mamy nadzieję, że już niebawem spotkamy się na pięknym koncercie, warsztatach czy biegu. Od niedawna pracujemy nad czymś, co jest dla nas ważne, w tym roku chcielibyśmy otworzyć Gabinet Rehabilitacji dla naszych podopiecznych. Uruchomiliśmy zbiórkę na portalu zrzutka.pl, prosimy o wsparcie, zróbmy razem coś dobrego po raz kolejny, bo razem mamy wielką moc!

Link do zbiórki:https://zrzutka.pl/ap57ym

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.