II 24 godzinny Charytatywny Bieg Górski – 3 września 2022

Kochani, mamy dla Was gorącego newsa‼️😊
Od zakończenia wrześniowego biegu pytacie nas o jego kolejną edycję. Bardzo nas cieszy Wasze zainteresowanie tym wydarzeniem i dzisiaj możemy uchylić rąbka tajemnicy – kolejna edycja 24 H Charytatywnego Biegu Górskiego w Bochni odbędzie się w dniach 3- 4 września!!! Już dzisiaj zapiszcie tę datę w swoich kalendarzach❗️📆
Dzisiaj podajemy datę biegu, więcej szczegółów na temat zapisów i pozostałe informacje organizacyjne podamy niebawem – bądźcie czujni.😉
To z kim widzimy się 3 września na starcie⁉️🏃🏻🏃
Wsparcie finansowe wydarzenia: Powiat Bocheński oraz Gmina Miasto Bochnia

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.