II 24 godzinny Charytatywny Bieg Górski – 3 września 2022

Kochani, mamy dla Was gorącego newsa‼️😊
Od zakończenia wrześniowego biegu pytacie nas o jego kolejną edycję. Bardzo nas cieszy Wasze zainteresowanie tym wydarzeniem i dzisiaj możemy uchylić rąbka tajemnicy – kolejna edycja 24 H Charytatywnego Biegu Górskiego w Bochni odbędzie się w dniach 3- 4 września!!! Już dzisiaj zapiszcie tę datę w swoich kalendarzach❗️📆
Dzisiaj podajemy datę biegu, więcej szczegółów na temat zapisów i pozostałe informacje organizacyjne podamy niebawem – bądźcie czujni.😉
To z kim widzimy się 3 września na starcie⁉️🏃🏻🏃
Wsparcie finansowe wydarzenia: Powiat Bocheński oraz Gmina Miasto Bochnia

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie