Spokojnych Świąt!

Zdrowych, spokojnych, wolnych od zmartwień i radosnych Świąt Wielkanocnych życzą podopieczni, wolontariusze i zarząd Fundacji Auxilium.
Dostępność: Grafika przedstawia kartkę świąteczną w klimacie świąt wielkanocnych. Kartka podzielona jest na dwie części w połowie pionową białą linią. W lewej części na drobnej wiklinie leży kilka wielkanocnych ciastek w kształcie jajek, polanych białym lukrem i ozdobionych pastelowymi wzorami, typowymi dla pisanek. Po prawej stronie na jasnozielonym tle napisano ciemnozielonym fontem życzenia: Spokojnych Świąt! Pod jasnozielonym polem z życzeniami umieszczono logotyp fundacji: granatowo-czerwone serce i napis „auxilium” wykonany granatowym fontem, zakończony kropką w kolorze czerwonym.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie