Spokojnych Świąt!

Zdrowych, spokojnych, wolnych od zmartwień i radosnych Świąt Wielkanocnych życzą podopieczni, wolontariusze i zarząd Fundacji Auxilium.
Dostępność: Grafika przedstawia kartkę świąteczną w klimacie świąt wielkanocnych. Kartka podzielona jest na dwie części w połowie pionową białą linią. W lewej części na drobnej wiklinie leży kilka wielkanocnych ciastek w kształcie jajek, polanych białym lukrem i ozdobionych pastelowymi wzorami, typowymi dla pisanek. Po prawej stronie na jasnozielonym tle napisano ciemnozielonym fontem życzenia: Spokojnych Świąt! Pod jasnozielonym polem z życzeniami umieszczono logotyp fundacji: granatowo-czerwone serce i napis „auxilium” wykonany granatowym fontem, zakończony kropką w kolorze czerwonym.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.