Spokojnych Świąt!

Zdrowych, spokojnych, wolnych od zmartwień i radosnych Świąt Wielkanocnych życzą podopieczni, wolontariusze i zarząd Fundacji Auxilium.
Dostępność: Grafika przedstawia kartkę świąteczną w klimacie świąt wielkanocnych. Kartka podzielona jest na dwie części w połowie pionową białą linią. W lewej części na drobnej wiklinie leży kilka wielkanocnych ciastek w kształcie jajek, polanych białym lukrem i ozdobionych pastelowymi wzorami, typowymi dla pisanek. Po prawej stronie na jasnozielonym tle napisano ciemnozielonym fontem życzenia: Spokojnych Świąt! Pod jasnozielonym polem z życzeniami umieszczono logotyp fundacji: granatowo-czerwone serce i napis „auxilium” wykonany granatowym fontem, zakończony kropką w kolorze czerwonym.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.