Przekaż nam swój 1% – KRS 0000410419

Kochani – to już ostatnie dni na przygotowanie PIT za rok 2021.
Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli przekażecie go Państwo na rzecz naszej Fundacji.
To nic nie kosztuje, a dla naszych Podopiecznych znaczy tak wiele.
Pozyskując 1% z rozliczeń podatkowych jako Fundacja, mamy szansę opłacać przez cały rok rehabilitację, turnusy rehabilitacyjne, leki i sprzęt rehabilitacyjny dla naszych Podopiecznych.
Aby ułatwić Ci rozliczenie — udostępniamy link do programu
Twoja pomoc to często jedyne wsparcie, jakie otrzymują nasi Podopieczni.
Z całego serca dziękujemy za każdą wpłatę, Twój 1% ma dla nas ogromne znaczenie! ❤
Nasz KRS 0000410419
Dostępność: Na białym tle czerwonymi i granatowymi literami i cyframi zapisane są informacje. W prawym górnym rogu umieszczone jest logo fundacji Auxilium. Po lewej stronie logotypu umieszczono czerwony napis „1%” w granatowej ramce. Poniżej na całej szerokości grafiki czerwoną czcionką zapisano numer KRS fundacji. Poniżej i powyżej napisu z numerem KRS widnieje kilkumilimetrowy granatowy pas oddzielający numer KRS od górnej części tekstu oraz zamykający dolną część grafiki.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.