Dziękujemy za wsparcie podczas koncertu 1 czerwca!

Dziękujemy serdecznie za udział i wsparcie, którego udzieliliście Państwo podczas koncertu 1 czerwca!

Dzięki darowiznom indywidualnym (licytacje, zbiórka publiczna-puszki) oraz wsparciu występujących muzyków: Marka Piekarczyka, Natalii Sikory, Bartosza Madeja, Tadeusza Apryjasa, Jacka Borowieckiego, Karoliny Drwięgi, Ady Kwaśniewicz, Aldony Trybulec, Jacka Bieleckiego, uczniów PSM w Bochni – na konto fundacji wpłynęła kwota
11 950,02 zł.

Darowiznę przekażemy na wsparcie naszych działań misyjnych. Dziękujemy! Państwa wsparcie jest nieocenione!

Dostępność: Zdjęcie z koncertu charytatywnego, który odbył się w Oratorium św. Kingi w Bochni. Prezentuje artystów występujących na scenie oratorium — Marka Piekarczyka wraz z akompaniującymi mu na instrumentach smyczkowych uczniami Państwowej Szkoły Muzycznej w Bochni i towarzyszącym im dyrygentem. Artyści w skupieniu wykonują utwór muzyczny.

Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium – podsumowanie

Kochani! Przygotowaliśmy kolejne podsumowanie akcji „Serca dla Podopiecznych fundacji Auxilium”. W tym roku do naszych serc trafiło już 2️⃣ 5️⃣7️⃣0️⃣ kg nakrętek❗️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ To ogroooomna góra nakrętek, która pozwoli nam sfinansować

Dziękujemy za Twój 1%!

Kochani! Dziękujemy Wam za przekazany 1% za rok 2021! Rozliczyliśmy już wszystkie przesłane przez Urząd Skarbowy pieniądze, które przekazaliście wpisując nasz KRS 0000410419 w Wasze zeznania podatkowe za rok 2021.