Dziękujemy za wsparcie podczas koncertu 1 czerwca!

Dziękujemy serdecznie za udział i wsparcie, którego udzieliliście Państwo podczas koncertu 1 czerwca!

Dzięki darowiznom indywidualnym (licytacje, zbiórka publiczna-puszki) oraz wsparciu występujących muzyków: Marka Piekarczyka, Natalii Sikory, Bartosza Madeja, Tadeusza Apryjasa, Jacka Borowieckiego, Karoliny Drwięgi, Ady Kwaśniewicz, Aldony Trybulec, Jacka Bieleckiego, uczniów PSM w Bochni – na konto fundacji wpłynęła kwota
11 950,02 zł.

Darowiznę przekażemy na wsparcie naszych działań misyjnych. Dziękujemy! Państwa wsparcie jest nieocenione!

Dostępność: Zdjęcie z koncertu charytatywnego, który odbył się w Oratorium św. Kingi w Bochni. Prezentuje artystów występujących na scenie oratorium — Marka Piekarczyka wraz z akompaniującymi mu na instrumentach smyczkowych uczniami Państwowej Szkoły Muzycznej w Bochni i towarzyszącym im dyrygentem. Artyści w skupieniu wykonują utwór muzyczny.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.