Dziękujemy za wsparcie podczas koncertu 1 czerwca!

Dziękujemy serdecznie za udział i wsparcie, którego udzieliliście Państwo podczas koncertu 1 czerwca!

Dzięki darowiznom indywidualnym (licytacje, zbiórka publiczna-puszki) oraz wsparciu występujących muzyków: Marka Piekarczyka, Natalii Sikory, Bartosza Madeja, Tadeusza Apryjasa, Jacka Borowieckiego, Karoliny Drwięgi, Ady Kwaśniewicz, Aldony Trybulec, Jacka Bieleckiego, uczniów PSM w Bochni – na konto fundacji wpłynęła kwota
11 950,02 zł.

Darowiznę przekażemy na wsparcie naszych działań misyjnych. Dziękujemy! Państwa wsparcie jest nieocenione!

Dostępność: Zdjęcie z koncertu charytatywnego, który odbył się w Oratorium św. Kingi w Bochni. Prezentuje artystów występujących na scenie oratorium — Marka Piekarczyka wraz z akompaniującymi mu na instrumentach smyczkowych uczniami Państwowej Szkoły Muzycznej w Bochni i towarzyszącym im dyrygentem. Artyści w skupieniu wykonują utwór muzyczny.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •