Umowa z Ministerstwem Kultury i Dziedzictwa Narodowego podpisana!

Informujemy, ze dnia 15.06.2022 fundacja Auxilium podpisała Umowę z Ministerstwem Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Dzięki otrzymanemu wsparciu niebawem przystępujemy do prac związanych z realizacją zadania; Kreatywni Aktywni Twórczo zintegrowani. Działania dostosowane dla osób ze szczególnymi potrzebami!

To nowy projekt, kierowany do osób wykluczonych, z niepełnosprawnością i dysfunkcjami.

Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego, pochodzących z Funduszu Promocji Kultury.

Zapisy: https://tiny.pl/wr6mh

Więcej na www.auxilium-fundacja.org.pl

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie