Kiermasz z Domowej Spiżarni dla Kornelki Dziadowiec

Kochani! W dniach 11–12 października 2022 r. w Szkole Podstawowej nr 5 w Bochni organizowany jest Kiermasz z Domowej Spiżarni dla naszej Podopiecznej Kornelki. Całkowity dochód z tego kiermaszu przeznaczony zostanie na leczenie i rehabilitację Kornelki.

Zapraszamy do przynoszenia przetworów od 3 października oraz zachęcamy do udziału w kiermaszu! Szczegóły znajdziecie na plakacie.
Dziękujemy za każdą pomoc okazaną Kornelce.❤

Dostępność: Plakat przedstawia zaproszenie na kiermasz z domowej spiżarni dla Kornelki Dziadowiec. Tło plakatu w górnej części ma kolor biały, schodząc w dół plakatu — stopniowo zmienia się w kolor żółty. Treść plakatu zapisana jest czerwoną, brązową i granatową czcionką. W lewym górnym rogu plakatu znajduje się herb Szkoły Podstawowej nr 5 w Bochni. Poniżej nazwy kiermaszu po lewej stronie znajduje się zdjęcie jesiennego liścia. Poniżej tekstu pokazana są zdjęcia przetworów domowych zamkniętych w słoikach. Po prawej stronie przetworów znajduje się kolejne zdjęcie jesiennego liście w jesiennych brązowych barwach. W dolnej części plakatu po lewej stronie znajduje się logo fundacji Auxilium, w środkowej części umieszczono logo szkolnego wolontariatu, a w prawym dolnym rogu umieszczono zdjęcie Kornelki.

Dziękujemy za przekazany 1% za 2021 rok!

Kochani – 309 749,11 zł – taką kwotę przekazaliście na rzecz naszej fundacji i Podopiecznych naszej fundacji w ramach rozliczeń 1% za rok podatkowy 2021. Taki wynik przekroczył nasze wyobrażenie

Podsumowanie ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM

Za nami ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM, zatem czas na jakże zasłużone podziękowania i podsumowanie dzisiejszego wydarzenia. Z całego serca dziękujemy przede wszystkim Marcinowi Kusiakowi oraz Global Natureon Bochnia biega