Kiermasz z Domowej Spiżarni dla Kornelki Dziadowiec

Kochani! W dniach 11–12 października 2022 r. w Szkole Podstawowej nr 5 w Bochni organizowany jest Kiermasz z Domowej Spiżarni dla naszej Podopiecznej Kornelki. Całkowity dochód z tego kiermaszu przeznaczony zostanie na leczenie i rehabilitację Kornelki.

Zapraszamy do przynoszenia przetworów od 3 października oraz zachęcamy do udziału w kiermaszu! Szczegóły znajdziecie na plakacie.
Dziękujemy za każdą pomoc okazaną Kornelce.❤

Dostępność: Plakat przedstawia zaproszenie na kiermasz z domowej spiżarni dla Kornelki Dziadowiec. Tło plakatu w górnej części ma kolor biały, schodząc w dół plakatu — stopniowo zmienia się w kolor żółty. Treść plakatu zapisana jest czerwoną, brązową i granatową czcionką. W lewym górnym rogu plakatu znajduje się herb Szkoły Podstawowej nr 5 w Bochni. Poniżej nazwy kiermaszu po lewej stronie znajduje się zdjęcie jesiennego liścia. Poniżej tekstu pokazana są zdjęcia przetworów domowych zamkniętych w słoikach. Po prawej stronie przetworów znajduje się kolejne zdjęcie jesiennego liście w jesiennych brązowych barwach. W dolnej części plakatu po lewej stronie znajduje się logo fundacji Auxilium, w środkowej części umieszczono logo szkolnego wolontariatu, a w prawym dolnym rogu umieszczono zdjęcie Kornelki.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •