Podsumowanie ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM

Za nami ASICS DAY DLA FUNDACJI AUXILIUM, zatem czas na jakże zasłużone podziękowania i podsumowanie dzisiejszego wydarzenia.

Z całego serca dziękujemy przede wszystkim
Marcinowi Kusiakowi oraz Global Natureon Bochnia biega team za nieustającą pamięć o naszej fundacji, organizację dzisiejszego wydarzenia i zebranie 7.000 zł, 5 euro i 20 marek, które przeznaczymy na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Bardzo dziękujemy za to, że zawsze możemy na Was liczyć! ❤️ ❤️ ❤️

Pięknie dziękujemy wszystkim biegaczom za udział w dzisiejszym maratonie! Pogoda dzisiaj nie rozpieszczała, dlatego chylimy czoła przed Waszą determinacją w dążeniu do celu i dziękujemy za Wasze serca otwarte na pomaganie innym!!! 👏 ❤️

Bardzo dziękujemy wszystkim kibicom, którzy wspierali zawodników w trakcie biegu. To dzięki Wam bieganie w rzęsistym deszczu stawało się łatwiejsze! ❤️

DZIĘKUJEMY!!!

Dostępność: Na grafice na białym tle widnieje zarys czerwonego serca namalowanego za pomocą pędzla. Wewnątrz serca czerwonym fontem napisano słowo „Dziękujemy!” a poniżej tekstu umieszczono czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie