Podziękowanie dla HDK MotoJadowniki za środki zebrane podczas sprzedaży charytatywnego kalendarza!

11.169,70 zł!!! Dokładnie taka kwota trafiła na nasze fundacyjne konto ze sprzedaży charytatywnego kalendarza przygotowanego przez HDK MotoJadowniki!

W imieniu naszych Podopiecznych bardzo dziękujemy wszystkim osobom, które zakupiły kalendarze. Zebrana kwota zostanie przeznaczenia na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych.

HDK MotoJadowniki – bardzo, ale to bardzo dziękujemy za Wasze ogrooooomne serca tak otwarte na niesienie pomocy innym! Czujemy wielką wdzięczność za Waszą pomoc i dziękujemy, że zawsze możemy na Was liczyć!

Dostępność: Na grafice na rozmytym tle z motywem serc widnieje zarys czerwonego serca namalowanego za pomocą pędzla. Wewnątrz serca granatowym fontem napisano słowo „Dziękujemy!”. Poniżej tego napisu na czarnym tle umieszczono logo Klubu Honorowych Dawców Krwi HDK MotoJadowniki – napisy wykonane są białym fontem, w biały zarys owalu wpisane są: róża wiatrów, biało-czerwona flaga Polski, motocykl, którym kieruje czerwona kropla krwi. W prawym dolnym rogu grafiki umieszczono czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.