Agnieszka, Mateusz, Rafał i Wojtek przemierzają Główny Szlak Beskidzki dla Pani Magdy

Aniołami naszych czasów są wszyscy, którzy interesują się innymi, zanim zainteresują się sobą. (Wim Wenders)
Kochani! Jak już wiecie – zbieramy fundusze, aby wesprzeć Panią Magdę w jej walce o powrót do sprawności: https://zrzutka.pl/wtcdu8
Panią Magdę postanowiła wesprzeć też grupa przyjaciół, którzy mają za sobą już wiele wspólnych wędrówek i wyzwań. Są to: Agnieszka, Mateusz, Rafał i Wojtek. 💚💚💚💚
Dzisiaj wyruszyli w trasę, aby przemierzyć Główny Szlak Beskidzki i przy tej okazji promować i wspierać zbiórkę funduszy dla Pani Magdy. Jak widać na zdjęciu, dobre humory im dopisują 🙂 Wspólne przemierzanie GSB zakończą maksymalnie po 21 dniach w Wołosatem. Będziemy informować Was jak radzą sobie na trasie – doskonale wiemy, że wiosenna pogoda w górach potrafi spłatać figle…
Główny Szlak Beskidzki im. Kazimierza Sosnowskiego to najdłuższy szlak w polskich górach. Oznakowany jest kolorem czerwonym, biegnie od Ustronia w Beskidzie Śląskim do Wołosatego w Bieszczadach, liczy ok. 500 km.
Naszym wędrowcom życzymy jak najsprawniejszego pokonania trasy w zdrowiu, w dobrych nastrojach i bez kontuzji. A Was prosimy trzymanie kciuków za tę wędrówkę i wsparcie naszej zrzutki – wspólnie pomóżmy Pani Magdzie stanąć na nogi!❤️

Dostępność: Na zdjęciu widać grupę przyjaciół przygotowanych do wędrówki – jedną kobietę i trzech mężczyzn. Uśmiechają się patrząc w obiektyw, w tle widać mapę Beskidów umieszczoną na początku szlaku turystycznego. Po lewej stronie zdjęcia widać fragmenty zabudowań stacji kolejowej w Ustroniu Morskim Zdjęciu towarzyszy pogodny nastrój i radość z rozpoczynającej się wędrówki.

Wakacje z fundacją AUXILIUM!

Zapraszamy do udziału w artystycznych warsztatach z fundacją Auxilium, nasze wydarzenia uatrakcyjnią tegoroczne wakacje! Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy

Podziękowania dla KWW Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany

Składamy serdeczne podziękowania Komitetowi Wyborczemu Wyborców Reaktor B7 Inspirujemy Zmiany za wpłatę środków pieniężnych, które zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację naszych Podopiecznych. Dostępność: Na grafice na białym

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Ojca!

Drodzy Ojcowie i Tatusiowie! W dniu Waszego święta życzymy Wam przede wszystkim wielu niezapomnianych chwil z rodziną. Niech każdy dzień przynosi Wam radość i satysfakcję, a myśl o rodzinie